Privacy Policy

PRIVACY POLICY


eefjepoweetje verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Eva Van Havere op info@eefjepoweetje.one


Verwerkingsdoeleinden

eefjepoweetje verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor uitvoering van de overeenkomst, klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit), het verzenden van nieuwsbrieven, marketing en gepersonaliseerde reclame.


Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. (a) toestemming, (b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, (c) noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting, (f) noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) toestemming, heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.


Overmaken aan derden

eefjepoweetje geeft uw gegevens niet aan derden door en verstrekt deze aan derde dienstverleners louter indien dit nodig is voor de uitvoering van de dienstverlening aan u of de nakoming van onze wettelijke verplichtingen en bevoegdheden. Om een passend beveiligingsniveau te garanderen sluiten wij verwerkersovereenkomsten af met derde partijen, die de vertrouwelijke aard van uw persoonsgegevens dienen te respecteren en deze gegevens enkel kunnen gebruiken voor de doeleinden in het kader waarvan zij werden verstrekt.


Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).


Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft ten allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.


Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.


Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

  • zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of
  • een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres info@eefjepoweetje.one


Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.


Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - mmission@privacycommission.be).

© EEFJEPOWEETJE  ∞  2021  ∞  ORIGINALLY • MWE • MADE

Om je de beste gebruikerservaring op deze website te geven maak ik gebruik van cookies. Cookie informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals herkennen wanneer je terugkomt naar deze site. Mij helpt het om te begrijpen welke onderdelen van deze site jij het meest interessant en behulpzaam vindt. Door op "Accepteren" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Privacy Policy
Accept