Over Mij

mijn missie


Als ik mijn missie in één woord zou omschrijven kies ik voor het woord bewustzijnswerker (a.k.a. lichtwerker). Omdat ik geloof dat bewustzijnsontwikkeling de meest efficiënte manier is om 'onze' wereld van binnenuit, en vandaaruit ook buitenuit (zo binnen zo buiten) tot een permanent mooiere en liefdevollere plek te maken. Want, échte welvaart gaat waar 'Wél•Zijn' straalt. Niet omgekeerd. Wanneer mensen leren hoe ze zich goed kunnen voelen in álle aspecten van hun 'Zijn' (fysisch, emotioneel, mentaal en - niet in het minst - spiritueel), volgt het goed-doen (i.e. 'Wel•Varen') vanzelf. Voor zichzelf, de ander én de planeet. Individueel én collectief. Deze missie straalt door in alles wat ik als 'creative so(u)loist' zeg, schrijf, doe, maak en onderneem. Zelfs al zou mijn 'kleine ik' het bij tijd en wijle wat 'minder' willen. It keeps coming back to me. And me to It. Met speelse grondigheid en een diep doorleefde kennis van mensen- en (tweeling)zielezaken breng ik 'down-to-New-Earth' spiritualiteit en zingeving waar je wérkelijk iets mee bent en praktisch iets mee kan. Zij het via mijn astrologiepraktijk, zij het via mijn kaartenlabel. Het klinkt misschien wat cliché, maar het is echt niet oversoufflé. Jouw bewustzijnsgroei is mijn zorg. Want jij bent een andere mij, en ik een andere jij. Jouw groei. Mijn groei. Onze groei. In Liefde zijn we gemaakt. In Liefde zullen we het maken. 

e.v.a

#samenvoorbewustzijnsontwikkeling

#eindepolaritijd

>>> Wat de boekskes je vergeten te vertellen …

>>> Interview Psychologies Magazine

>>> Interview Change+ Magazine

© EEFJEPOWEETJE  ∞  2021  ∞  ORIGINALLY • MWE • MADE

Om je de beste gebruikerservaring op deze website te geven maak ik gebruik van cookies. Cookie informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals herkennen wanneer je terugkomt naar deze site. Mij helpt het om te begrijpen welke onderdelen van deze site jij het meest interessant en behulpzaam vindt. Door op "Accepteren" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Privacy Policy
Accept